Pod večernjom sv. misom u nedjelju, 27. ožujka 2011., u crkvi sv. Antuna Padovanskoga u Zagrebu, koju je predvodio fra Ljudevit Maračić, provincijalu koncelebraciji fra Ivana Penave, fra Makismilijana Hercega i fra Augustina Kordića, položile su svoje doživotne zavjete ili dale obećanja da će nasljedovati Isusa Krista po primjeru sv. Franje Asiškoga tri članice bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda sa Svetog Duha u Zagrebu: s. Marija (Ljubica) Andrašec, s. Monika (Terezija) Brlić i s. Vesna (Klara) Lenčeš. Zavjete su položile u ruke s. Štefice Kralj, ministrice bratstva FSR-a. Poslije ovih zavjeta svi članovi svetoduškog bratstva FSR-a obnovili su svoje zavjete, što se čini jednom godišnje. Pod sv. misom pjevali su članovi svetoduške Franjevačke mladeži. Zahvaljujemo im!

Poslije mise bilo je zajedničko druženje u vjeronaučnoj dvorani uz kolače, čaj i sokove. Zahvaljujemo sestrama i braći, koji su se pobrinuli za kolače i ostalo!

Čestitamo s. Mariji, s. Moniki i s. Vesni na doživotno položenima zavjetima! Zahvaljujemo fra Ljudevitu na slavljenju sv. mise i lijepoj propovijedi! Zahvaljujemo i bogoslovima franjevaca konventualaca na lijepim ceremonijama u sv. misi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Odgovorite

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.